fredag 30 oktober 2009

jag är så trött!!! FANFANFAN

Igår träffade jag mina boendestödjare Ye och Ka. Vi gick och fikade, de verkar jättesnälla och trevliga båda två!! Vi bestämde att på onsdag kommer den ena hem till min 10-12 och den andra 13-15. Efter det åkte jag och mamma till verktygsboden i veddige, men jag hittade inget kul. Efter det gick jag ut och gick i en timme. Underbart!
Nästa vecka kommer Kulan köra mina möbler och prylar till varberg, ÄNTLIGEN ska jag få göra iordning mitt rum. Fast det är inte riktigt bestämt vilken dag än.

Igår när jag kom tillbaka till avdelningen bröt jag ihop, jag bara grät och grät. Jag orkar inte komma tillbaka mer! Jag orkar inte visiteras mer, jag orkar inte deras jävla regler. Jag orkar inte tillhöra deras jävla hus! FANFANFAN. De säger ju att man ska skynda långsamt, men inte för långsamt! Skyndar man för långsamt kommer man tillslut tappa intrsset, och det är det som kommer hända om man inte skyndar på ännu med än vad man redan gör! Jag orkar inte tillhöra kukhuset i 2 månader till! Även om december kommer innebära 5 nätter hemma i veckan så pallar jag inte att tillköra kukhuset mer. Jag kom till för första gången för 4,5 år sen. Sen kom jag dit för 2,5 år sen och var där i tre månader, sen 2 månader senare var jag där i fyra. Sen sedan midsommar 2008 till midsommar 2009 har jag flängt fram och tillbaka som en jävla vante! i Ett helt år. Och nu har jag varit där i 3 månader! FYFAN VAD JAG HATAR HALMSTADS JÄVLA KUKBUP!!!! Jag har haft LPT i över 2 år, fy fan att någon annan kan bestämma över än för att de anser att jag inte kan fatta beslut som är bra för mig själv.... Visst, förut var det kanske så. Men nu kan jag det, fast jag skulle aldrig sätta min fot på bup utan LPT..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar