tisdag 23 februari 2010

Hoppas läkarna lyssnar och tror på mig!

Nu har jag pratat med en personal här och sagt precis hur jag känner! Så imorgon ska han ta upp det på ronden med läkaren! Han sa "det är ju läkaren som får bedöma om du ska hem eftersom du har LPT". Jo visst, men han kan inte ge mig en vettig anledning att jag ska stanna. Det finns inget han kan säga som är sant som gör att jag borde fortsätta va inlagd.
Jag mår bra idag. La kom hit.
jag tillbringade sen eftermiddagen med att se på "lilla huset på prärien". Gud vad det är bra! Hiihi.. Mamma kom hit efter middagen. Vi smygåkte hem. Mysigt, jag skulle ta ut alma och britta lite men de har backat en hel del i tamhet! :(:(:( Bajs....

Så det är något jag verkligen verkligen ska jobba på. Och när jag sen sitter där med något vasst i handen och ska skkära mig, ska jag försöka trycka in ALMA OCH BRITTA i huvet. De behöver mig verkligen, på riktigt. Förut så tänkte jag så men inte att det var sant. Men nu vet jag att det är sant. Mina små älsklingar mår inte bra, och det är mitt fel. Jag har tagit på mig ett ansvar, och jag fixar det inte. Förtjänar jag verkligen dem då? Jag ska se till att jag förtjänar dem. försöka på riktigt! De är ju levande varelser precis som jag och alla andra! De behöver skötas om, sköts dem inte ska jag itne ha kvar dem. Jag har faktiskt bestämt (hur hemskt det än är att ens tänka tanken) att om jag fortsätter att bli inlagd, gång efter gång och längre perioder. Om och om igen tätt efter varandra i några månader, så ska jag sälja eller ge bort dem. De ska ha det bra! Fan! Och kan inte jag fixa så de har det bra, så får någon annan göra det! Bara de har det bra.....!

Dagens posetiva:
Idag känner jag mig till och med mer motiverad än igår! Motivationen växer !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar