söndag 28 februari 2010

Äntligen blev det idag!

Idag red jag och mamma på islandshästar! Jag har längtat så efter denna dag alltså! Jag hade aldrig ridit en islandshäst förut, och mamma hade aldrig ridit innan.
När vi kom dit fick vi hjälpa till att göra iordning hästarna. Jag fick en söt liten svart häst och mamma fick en lite större typ beage.
När vi gjort det fick vi rida runt lite i en hage, efter nåt varv eller två fick vi testa på tölt. Och gud vad glad jag blev, jag hade verkligen hoppats på det! Men det gick bra, och det var ju skitkul!! när hon tyckte vi var "redo" började vi vår tur.
Vi red länge alltså! Inästan två timmar! Vi töltade ganska mycket faktiskt, min häst var mycket snabbare än mammas. Men de gav väl mamma en långsam eftersom hon typ aldrig suttit på en häst innan. Mamma var jättemodig! Hon klarade sig finfint. Men gud vad jag frös, jag klädde mig så som jag brukar klä mig i stallet. Tänkte mig inte för. Där rider vi inne, visserligen är ridhuset inte uppvärmt men man är ju skyddad från blåsten! Så jag frös verkligen ordentligt. Det var väl det enda negativa tror jag. Detta var verkligen värt pengarna! och jag hoppas verkligen jag får chansen att rida islandshästar igen!!! Mysiga, söta små hästar ^











Dagens posetiva:

Red på islandshästar idag och det var underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar