söndag 10 maj 2015

Liseberg

Igår åkte mammi och jag till Göteborg. Först hämtade vi syster min och vi letade reda på hotellet vi skulle bo på. Det var lite knepigt men vi hittade det till slut.
Efter vi parkerat gick vi till.... LISEBERG!!!!
Vi hade köpt våra åkpass på nätet så allt var redan klart. Entré och tre expresspass ingår. Det innebär att man får gå före på tre attraktioner! Man kryssar i på nätet på de tre attraktioner man vill gå föra på en gång, skitbra!!!!! 
Var så jävla spänd och förväntansfull på denna dag. Det var bra väder när vi kom dit. Och efter några timmars åkande började det spöregna. Men det gjorde inte så jävla mycket, det blev ju kortare köer.
Jag åkte själv många gånger för de andra två är lite fegare. 
Men jag och Elina åkte den nya Mechanica! Men både hon och jag tyckte den inte alls var rolig. Den var inte läskig och inte rolig plus att man fick jävligt ont i nacken för det svängde så nycket. Nej, den var en stor besvikelse tyvärr. Tur att vi hade våra expresspass så vi kunde gå föra. 
Men såklart åkte jag min favorit typ fyra gåbger. Atmosfear! Den är grym!!!!!! 
Och på slutet åkte vi Colorado. Jag tycker den är lika jävlig varje gång men ändå åker jag den. Det är ett litet måste. 

Fan vad jag ÄLSKAR Liseberg! Typ det bästa som finns!

När vi var nöjda begav vi oss till hotellet.
Men vi hade mycket att bära. Syster och mor hade spelat lite och sammanlagd vinst var 2 kg geisha, 2 kg daim, 2 kg choklad och två chipspåsar!! Haha men förvånad blev jag ändå inte. Min mamma brukar ha tur! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar