onsdag 25 november 2015

Actic

Ja, då är man stolt ägare av ett träningskort på friskvågen! 

Jag och mammi var på vattenstyrka idag. 
Var så peppad! Blev lite tveksam först då vi kom till bassängen (som är 32!! Grader). Det var så många äldre. Men väl nere i bassängen kunde jag slappna av. Sedan kom instruktören och vi satte igång. Var typ 15 pers och bassängen är 12.5 meter lång. Jag och mammi kunde inte stå bredvid varandra då hon är mycket kortare än mig. Det är en lutad bassäng. Först tyckte jag det var lite svårt men efter ett tag kom man in i det lite. Men Gud var jobbigt det var. Styrka och kondition. Det var skitroligt!!! Att bada, ha kul och få träning, bra kombo!
Efteråt täcktade jag kort där. Tog 4 månader till och börja med. Detta ska bli skitkul! Och på måndag ska jag träffa en PT som ska lägga upp ett träningsprogram till mig. Ser fram emot det. 
Har bokat två pass nu. Vattenstyrka! Men nya favorit! 
Och idag har jag varit hos sjukgymnasten! det gick bra. Vi kom fram till att jag ska börja träna och att då armbågen kommer bli bra automatiskt! Det tror jag eftersom det kändes lite bättre efter body balancen! Håller tummarna. Om detta inte hjälper ska jag höra av mig igen!

Och imorgon har jag prov. Geometri ... Fy fan! Känner mig ända lite säker tror jag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar