tisdag 24 november 2015

Pladask

Dagarna går och livet är härligt! 
Idag i alla fall xD
Vi har i alla fall fått datumen för de nationella proven i engelska. Det är den 4 och 8 december. Det är prov som man inte kan plugga till eftersom man absolut inte får någon info innan om provet. Känns väl lite så där orolig över det men ändå inte så super. Och i morgon är det matte. Är lite smått nervös då vi ligger efter i planeringen och vet alltså inte då hur lektionerna är framöver. Tänk om det blir prov i morgon om något vi inte gått igenom. Det oroar mig en del. Ska därför plugga lite nu ikväll...

Och i dag har jag gjort något fruktansvärt kul!! Dagens ridlektion!. 
Jag lyckades göra i ordning spotty helt på egen hand. Min självkänsla växer för varje gång. Och jag och spotty kommer så bra överens! Skulle ändå var lite kul att prova någon annan. 
Men jösses vilket jävla väder! Lerpölar överallt! Spöregn och i morgon ska det tydligen bli lika pissigt! :(
Vi hade gymkhana! Så det var stafett tävling. Vi var två lag som tävlade mot varandra i olika grenar. När hon först sa att vi skulle göra det höll jag på att dö. Rida i lag, en åt gången, HJÄLP!!! 
Men det var ju tävling så då taggade man ju till lite.
Det var lite slalom, hoppning och sånt, stafett.. 
Och den sista grenen gick väl sådär.
Vi skulle galoppera till andra sidan och där hoppa av hästen, ta ett ridspö och sätta mot pannan och andra änden i backen och snurra tio varv. Sedan ta hästen och springa tillbaka. Haha jag ramlade pladask på mage i backen (så jag har ont i ryggen). Läraren ropade och frågade hur det gick men jag bara vinkade och sprang vidare för jag ville ju vinna!! Vi förlorade dock :(
Men roligt, det var det!! 
Görs gärna om. Dock gör man detta inte mer denna termin sa hon.
Det var länge sedan jag hade så roligt. Det skrattades en hel del också! 

Om allt får enligt planen blir det vattengympa i morgon. Står som andra reserv och förhoppningsvis hoppar någon av. Hoppas på de för jag vill verkligen prova.
Ska även till sjukgymnasten i morgon. Blir nog ultraljud behandling igen. 

2 kommentarer:

  1. O vilka framsteg du gör. Tänka att du kan/vill och vågar ha så kul på en ridlektion med så många utmaningar för dig. Starkt gjort.

    SvaraRadera
  2. Så fin bild på dig.

    SvaraRadera