fredag 20 november 2015

Jag vågade!!

Då sitter man hemma hos mammi och är glad!
Jag har kommit ikapp med det mesta i skolan nu! Känns skönt. Ska plugga lite matte i helgen men det känns helt OK, lättad!!
Har ännu inte valt vilka ämnen det blir i bästa termin. Men det jag bestämt mig för är engelska 6 och svenska. Väljer matte 2 b eller C. Beroende på vilken inrikting jag väljer. Om det bli natur eller samhäll. Jag får se. Har fortfarande god tid på mig att bestämma mig.

Men idag efter skolan gick jag hem och vilade några timmar. Väntade spänt på att mammi skulle sluta jobbet så vi kunde åka in till stan!
 
Jag hade ju bestämt mig för att skaffa en piercing i septum! 
En ring i näsan (som tjurar har xD). Ville verkligen ha det. Hade tänkt att sätta i alla mina piercingar men när jag väl fick ringen i septum såg jag hur bra det såg ut med bara den. 
Var så sjukt nervös...!
Men piercaren var skitbra! Han förklarade att det fanns en risk att brosket svullnar lite ojämt och att då ringen blir väldigt sne men att det oftast lägger sig. 
Han satte fast tången och sen på två sekunder var det över. Det gjorde så JÄVLA ont! Men det var inte obehagligt alls. Tungan var mycket värre. Det gjorde knappt om men var grymt obehagligt. Men tårarna rann som satan även om jag inte grät ;-)
Så nu sitter jag här är SKITNÖJD!!! 
 
jag är glad över att jag verkligen vågade! 
Så nu ska jag ha läksmycket i 4-6 veckor och sedan hjälper han mig att byta. Har även köpt koksalt att rengöra den med. 
Är så rädd för smärta men detta var ju en "bra" smärta för jag fick ju ut något jag verkligen ville ha. 
Kollade inte på nålen såklart för då hade jag aldrig kunnat göra detta.

Snart blir det idol mys med mammi. Alltid lika roligt!! 
Och i morgon ska jag provträna på friskvågen. Jag och mammi ska på body balance. Har aldrig varit på det innan så det ska bli väldigt spännande! 
Och om allt går enligt planerna köper jag kort där, hade varit så bra om jag kom igång och började röra lite på mig, kände det efter ridningen i tisdags att jag behöver bygga lite muskler och få bättre kondition!



1 kommentar: