måndag 30 november 2015

Panik

Idag hade vi det första nationella provet. Visste inte att vi skulle ha det idag. Men jag hade mina misstankar.
Vi blev uppdelade i två grupper förra veckan och ena gruppen hade provet. 
Det var ett muntligt prov i engelska. Men vi var alltså då tre personer i våran grupp. Kändes först ganska lugnt, att jag skulle klara det för att vi "bara" var tre. 

Vi gick in till salen och fick papper om ämnen vi skulle prata om. 
Vi fick några minuter på oss att förbereda oss. Sedan kom läraren in igen och vi skulle då börja prata rn och en. De andra två pratade på, och de var väldigt duktiga tyckte jag. 
Sedan var det min tur... Jag fick en klump i halsen och fick inte fram ett ord. Tårarna började komma och paniken steg! Kändes som jag inte fick luft! Men mina klasskamrater var då så snälla och sa till läraren att de kunde gå ut för att underlätta för mig! Det höll läraren med om och de gick.
Jag började prata och det gick helt OK. 
De andra kom in igen och vi började med del två, när det var min tur gick de igen. 

Jag tycker ändå att det gick helt okej. 
Vi fick även tillbaka våra uppsatser vi skrev för några veckor sedan. Fick en chock!! Jag fick ett C! Blev så glad :-D. Om man tänker efter att A är högsta betyg och F är underkännt, så är det ju i mitten. 

I kväll ska jag till gymet. Kunde inte träffa PT:n idag då mammi jobbar lite sent. Men vi ska köra lite kondition och kanske easyline. 
Det brukade jag träna i Växjö. De hade easyline på gymmet där, en stor gympa sal och en sal med lite band och cyklar typ. Jag gick dit lite då och då. Men det är väldigt bra att det finns då många inte får gå ut och har möjligheten att ändå röra på sig.
Men det hände ibland att jag blev ledsen efteråt för att jag kände att jag kunde gett mer, tränat hårdare. Så då var det ibland lättare att hoppa över. Men i perioder gick det bra. 
Gick hellre i korridoren fram och tillbaka. 

Men jag kommer ihåg i början när jag gick till gymmet typ första gången. Jag hade precis flyttat i på kliniken. Jag fick inte träna men jag fick följa med. Då blev jag "kissnödig" och låste in mig på toan och kastade hela spegeln i golvet. Var väl sådär bra. Efter det kom det aldrig upp en spegel igen.
Jag hade ett öga för glas. 
En annan gång snodde jag en burk med honung från köket och sprang bakom soffan i "lilla dagrummet". Där kastade jag burken i väggen och fick sedan honung över hela mig. Personalen hörde smällen och kom.
Blev då släpad till toaletten och in i duschen och de satte på vattnet...
Ja, jag hade många incidenter med glas i när jag bodde i Växjö.  

Men easyline är väldigt roligt. Maskinerna har inga vikter utan bara luftmotstånd. De anpassar tyngden beroende på hur hårt man tränar. Sedan är det en lampa i taket som lyset när man ska byta maskin.

Har även bokat in vattenstyrka på ons och tor och sedan Body balance på lördag. Och i morgon blir det äntligen ridning igen!  Yeay yeay!
Mycket nu. Men det känns bra! 

Idag har jag även plockat ut batteriet ur mun våg och kastat det i soptunnan. Orkar inte med den just nu! Varför envisas jag att ha den egentligen!? Det förstår jag faktiskt inte. 
Knäppgök

1 kommentar:

  1. Vad bra att dom kunde gå ut så det ordnade sig, duktigt av dig att få ett C!

    SvaraRadera