fredag 30 maj 2014

Jag klarade det!

Gårdagen var helt klart den värsta på mycket, mycket länge. Pulsen i 340 och adrenalinet rusade om och om igen. Jag låg i sängen och tankarna om att skada mig var väldigt påträngande. Jag gick igenom alla olika sätt att skada mig på om och om igen. Vilket sätt jag skulle välja. Jag låg under täcket med musik i öronen i flera timmar. Gjorde allt för att klara att stå ut tills ångesten försvann. Och gissa vad? Jag klarade det! jag stog ut! Ångesten försvann tillslut. 

Idag har jag sommarkläder på mig. T-shirt och shorts. Att visa alla ärr.. Det är inte så roligt. Men samtidigt, det är så jag ser ut. Så jag alltid kommer se ut. Det är bara att acceptera det egentligen. Även om det är svårt. Jag har börjat fundera på hur jag ska förklara mina ärr till mina barn (om jag nu får några förstås). Jag har fan ingen aning! 

Nettovrunda idag. Jag har bestämt mig för att eventuellt ska bli vegan (igen) Jag ska testa och se om jag vill, så jag köpte sojamjölk. Jag tror jag ska vara det ett tag. Men jag har så svårt att bestämma mig. Men jag testar och ser. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar