fredag 24 juli 2015

Svårigheter

Är hos mammi nu. 
Vi ska ha lite filmkväll, dock inte bestämt vilken film/program det blir än.
Jag tog bussen hit och handlade lite mys till oss på vägen. Bjöd mammi på lite kvällsmat också. Yum yum, grillad kyckling och sallad. 
Vi ska väl hänga lite på balkongen också i det vackra vädret. Man ser havet härifrån, jättefin utsikt. Förutom en byggararbetsplats som är neranför då de bygger nya hus. 

Läget är bra nu! Jag har nte haft ångest på några dagar. Det känns bra! Ångesten kan ju vata FÖRJÄVLIG ibland. 

Nästa vecka ska jag till bokhandeln och beställa mina skolböcker och köpa anteckningsblock och pennor. Ser verkligen fram emot skolan. Är så sjukt nervös bara!!! 
Massa tankar om hur det kommer bli och hur människorna som kommer gå i min klass plus läraren kommer vara. 
Känns ganska jobbigt. Jag vill ju veta exakt hur allt ska va. Hur det kommer gå till osv. 

Ibland märks det inte att jag har Asperger och ibland märks det ganska väl. På ridlägret t ex, där tror jag det märktes ganska tydligt. Kanske inte att de andra kunde säga "hon har Asperger" men de märkte att jag var annorlunda och hade vissa svårigheter. 
Jag hade stora svårigheter i vissa lägen. Kände mig inte som en i gruppen, utan jag stog mer utanför och observerade de andra.
Men det gick ju bra ändå! Läraren var bra. Tror dock hon tyckte jag var lite... Ja, jag vet inte...
Jag behövde mycket mer hjälp än de andra. Jag vågar inte göra misstag så jag låter hellre bli att försöka. Fastän jag var mer än 100% säker på hur saken skulle va eller gå till så vågar jag inte försöka. Så jag behöver mycket hjälp och stöd för att få saker att hända. 
Ibland sa hon luddiga saker inför en uppgift och jag fick sån ångest. Jag behöver klara instruktioner på hur saker ska vara. Frågar samma fråga sju tusen gånger för att jag är osäker på att inte ha fattat rätt. Det tyckte hon nog var ganska jobbigt, även de andra i gruppen. Det märktes..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar