onsdag 16 september 2015

Kortslutning

Jag var på vårdcentralen idag. Träffad en läkare som tittade på min armbåge. Hon sa att det inte finns så mycket att göra. Ska testa börja på sjukgymnastik igen. Hon böjde och klämde på armen. 
Jag har ju gått i sjukgymnastik innan. Men jag var väl inte in på det till 100%. Men jag ska verkligen göra mitt bästa denna gång. Hon sa också att det finns en risk att armbågen inte kan bli bättre. 
Jävla skit säger jag. 
tack så mycket Växjö för att ni förstört min arm!!! Verkligen TACK...! 

Igår fick vi tillbaka våra uppsatser i engelskan. Men hon kunde inte sätta betyg, det hade blivit en miss i informationen vi fått innan vi började skriva. Vi var tvugna att skriva mellan 250-400 ord. Så Hon kunde inte bedöma dem rättstvist. Men hon sa i alla fall att jag ar godkänd. Och det kändes bra.
Hade matteprov idag. Det gick åt skogen, fick lite kortslutning i mellanåt!! Fan alltså...

Mår väl inte på topp. Har sån ångest. Men jag vet inte var den kommer ifrån. 
Tagit vb och på med kedjevästen. Västen är iskall när man sätter på sig den. Innan kedjorna värmts upp av kroppen. Måste skaffa en mindre väst. Har på minsta på knäppena men det är stor. Men så pass lagom att den gör nytta!

Har sjuk huvudvärk också! 
Men måste plugga engelska i kväll... Yeay...! Mammi kommer och hjälper mig. Vi brukar på läxan på torsdagar. Men vi hade prov förra torsdagen. Så vi fick den i måndags. Kort varsel. En text vi ska kunna och ca 25 glosor vi ska kunna stava och förklara med andra ord. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar