fredag 18 september 2015

"Min lilla syster"

I morse försov jag mig! Vilket aldrig har hänt förr, jag var så sjukt trött så jag stängde av klockan i sömnen. Vaknade 20 minuter innan vi skulle cykla! Men jag hann.
Sista lektionen för denna veckan. Så skönt. Slutar 10 på fredagar så jag har tagit det lugnt ett tag efter det. Jag köpet alltid en kopp oboy när jag kommer till skolan. Den kostar bara 8kr så det är det värt.

Jag tog mig sedan in till stan för att gö på bio med mammi. Vi såg "min lilla syster". En film om en tjej som tränar konståkning som har ätstörningar. Den var faktiskt riktigt bra. Kanske några scener som kanske var en smula för mycket. Men den kan jag rekommendera! 
En stor inblick i hur livet kan se ut för en som inte mår bra..!
Inte bara för den drabbade utan för hela familjen. Hur det påverkar alla runt omkring en!

Det var en scen som handlade om ett ägg. Tjejen hade lagt ett ägg i kylen och skrivit sitt namn på för att hon skulle äta ägget när hon kom hem. Hon hade verkligen bestämt sig att ägget skulle hon ha. När hon kom hem var ägget borta. Då rasade hela hennes värld. Så kan det bli för mig. Andra scener också. 
Och den handlar också om att ha en syster. Hur underbart det kan va och hur viktig den relationen är, vad man verkligen betyder för varandra. 

När jag kom hem fick jag äntligen det brev jag väntat på så länge!
Min tid för gastroskopin. Den 16 oktober kl 09.30. Så skönt att äntligen veta när det händer. Mammi följer med mig. Förhoppningvis hittar de någonting de kan göra nåt åt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar