torsdag 5 maj 2011

Jag trodde jag skulle dö, seriöst

Idag upptäckte jag en mycket positiv sak! När jag var sövd tog de bort alla agraffer i högerarmern + fem i vänster underarm. Och jösses vad jag blev glad! det gör så jävla ont att ta bort dem!


Jag trodde på riktigt att jag höll på att dö igår. Efter sjukhuset mådde jag inte så bra. Senare på kvällen försvann alla mina krafter helt och jag föll ner på golver i hallen. Fick lite hjälp att komma till sängen. När jag låg där i sängen fick jag en panik/lugn/förvirrad, ja en mycket konstig känsla. För jag trodde jag inte skulle leva när de kom och skulle väcka mig dagen efter. Jag trodde jag skulle somna in. Knäppt... Jag mådde så dåligt. Jag fick paniken för döden samtidigt ett lugn för att allt skulle va över.. För alltid! MEN Jag vaknade så klart idag. Jag har varit ganska kraftlös idag men mår mycket mycket bättre.


Och imorgon, är det dagen jag väntat på! Puppan kommer imorgon! Och mamma!! JAAAA!!! Och jag, puppan och mamma ska sova tillsammans i lägenheten mamma ska bo i. Först skulle jag och Ebba bott i mitt rum och mamma i lägenheten. Men så frågade jag om alla kunde få sova tillsammans och det gick bra! Så först ska jag va hos optikern kl. 10. Sen ev. stallet och senast två kommer dem! Jag har köpte lite grejer till Ebba. Alltifrån godis till ben till ett jättefint halsband i rosa lack med "diamanter" och ett "diamant"hjärta som hänger liksom.

1 kommentar:

  1. Har tänk på en sak, har du inte funderat på att börja ladda ner massa filmer ist för att köpa? Smidigare att ha dom i datorn också ju! Så slipper du alla skivor...

    SvaraRadera