onsdag 4 maj 2011

Jo, tjena....

Mina tre veckor.. Det gick åt helvete!
Och jag kan säga en sak, jag har aldrig i mitt hela liv mått dåligt fysiskt pga en självskada, som inte skulle få min kropp dålig alltså.
Men det hände idag. Jag började må riktigt dåligt idag.
Idag gick det jättesnabbt, på bara några timmar hade jag kommit in, sövts, åkt hem!
Och idag var det läkarens ide att söva mig. jävligt skönt att slippa sen diskutionen över huvut taget!

Men efteråt har jag mått ganska dåligt. Jag har INGEN ork alls. Och jag har tvättat som fan! skor, en stövel, alla mina jävla mjukisbyxor, sängkläder, bäddmadrasser, handdukar m.m.. allt pga dagens händelse.

kom igång med ett ganska bra schema för nån vecka sen. Men det har typ försvunnit, vissa dagar inte, vissa dagar har. Fan. Att inte veta saker, som idag dök "städdag" upp från igenstanns, kan förstöra min tillvaro för en stund.
Att saker bara dyker upp, förändras, ändras utan förvarning, eller liknande. Det är inget jag riktigt klarar av. Inte just nu. I bra perioder kan jag hantera det. Inte nu.

Vill bara säga en liten sak!
INGEN kan komma och säga att jag inte försöker. Att jag inte försökt. jag har VERKLIGEN försökt nu sen den förra självskadan att hålla mig så länge jag kan. Jag har promenerat promenerat promenerat! Igår i pissregn i över 1 ½ timme. Jag har suttit och nästan hållt mina egan händer så de inte ska ta tag i fel saker.. Så jag försöker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar