fredag 6 maj 2011

Vi tre har det så bra så

Nu är de här! Äntligen! Vi ligger i övernattningsrummet alla tre. ska kolla på "shutters Island". Vi ska sova alla tre tillsammans här. Det är ett rum + badrum som besökare kan låna. Gud vad jag älskar att de är här. Att Puppan är här..!

Jag har varit hos optikern idag, så om några dagar kommer mina månadslinser som är nästan 5 månader gamla kastas och ögonen gråta av glädje! För då kommer de nya hem till optikern.

Jag har väntat så på mina älsklingar!
Vi har varit en sväng på stan. Jag shoppade lite kläder. En långklänning på rean för 50 kr. Grejen är den bara att jag inte har självförtroendet att bära den. Men jag hoppas på att få det, nångång. Vill så kunna bära den utan att vilja hoppa in bakom närmsta buske så att ingen ska se mina konturer. Kofta för 75 kr, som jag kan ha över långklänningen och även till min nya fina sommarklänning. Men den klänningen kände jag mig bekväm i så den kommer jag kunna använda direkt.
Imorgon ska vi åka till gränsö, och promenera i vackra miljöer.
Jag skämmer för övrigt bort min prinsessa så in i helvete! Jösses, men det gör inget. Hon är mitt allt, hon är den jag älskar mest på hela jorden. Jag vet fan inte hur jag ska klara av att se henne åka härifrån på söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar