onsdag 13 augusti 2014

Spyfärdig

Jag är så fruktansvärt trött på detta fucking ställe. 
Jag hatar verkligen att vara här. Att det är såhär mitt liv ser ut. Att mina dagar bara består av skit. Vad är det för liv att se på tv eller spela wii hela dagarna. Att inte göra något som har nån mening? Att vara inlåst och bara vara..! 
Jag behöver verkligen komma vidare i livet. Komma vidare och påbörja ett mer verkligt liv. Men jag är fast här. Det är dags att komma vidare... Det räcker här. Tre år och mycket har hänt. Jag mår så mycket bättre nu än jag kunde föreställa mig när jag kom. Men jag vet att jag har väääääligt långt att gå innan jag ens är närheten till frisk och skadefri. Men jag har kommit en bra bit på vägen. Är absolut inte redo att bara kastas ut i världen. Men ge mitt liv en mening igen! Bara något att leva för. 

Jag är så jävla less på detta! Jag spyr på miljön och allt som hör till..!
Jag vill inget annat än att leva. Att leva istället för att bara ge upp! Jag kämpat och jag kommer återigen kämpa. Jag SKA leva! Men inte såhär. Jag kommer få ett riktigt, friskt, meningsfullt, spännande liv. Vägen är lång men jag kommer ta mig dit. Oavsett om jag ska kämpa ett år eller tio år. Jag ska ta mig dit!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar