söndag 22 mars 2015

Hay day

Idag har jag och pappi klippt klorna på Elliot för första gången. Vi hade tagit reda på att det lättaste var om man la kaninen på rygg i knät. Så det provade vi men det tyckte han var lite läskigt. Men pappa höll och jag klippte. Det gick ändå ganska bra, klorna blev klippta. Har bett pappi m.f. Att öva att ha Elliot på rygg lite sådär ibland för att vänja honom. 

Nu sitter jag hos mamma och vi båda sitter och spelar hay day på varsin apparat. Hehe. Verkligen beroendeframkallande! Ska kolla på desperate nu tänkte jag i väntan på att veckofinalen på farmen ska börja! 

Jag och mamma var på arken zoo och jag köpte mer kaninmat. Köpte en tre kilo säck denna gång. Hon i affären sa att man bara behöver ge sin kanin endast 0.5 dl mat om dagen för sen maten var då näringsrik. Och Elliot har fått typ tre gånger så mycket. Vi gav ju vad som stod på paketet. Inte konstigt att han blivit lite mjukare. 
Köpte även en kanintoalett. Ska försöka få Elliot att gå på lådan. Han använder sitt hus som toalett. Han sover alltså i sin egen skit. Knäppslalle. Men om jag får honom att gå på lådan blir det ju mycket enklare att hålla rent och fräscht i buren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar