tisdag 17 mars 2015

Kräk

Igår var jag och mamma och hämtade hennes nya bil i Mölndal. Den var då sjukt snygg. Sen åkte vi upp till Göteborg och hämtade syster min.
På tillbakavägen började jag må riktigt dåligt. Trodde det var bristen på energi, det brukar kännas så då. Sen åkte vi och handlade och jag mådde så sjukt dåligt. Orkade nästan inte gå och var alldeles kallsvettig. När vi kom hem började jag kräkas utanför porten! Som fan, det bara forsade ur mig.
Sen på kvällen kräktes jag igen. Kul att kräkas där!!! 
Men idag mår jag bättre men jag åkte aldrig tillbaka til avdelningen. Orkade inte gå upp i tid. Och ville inte riskera att bli dålig på tåget! 
Så mamma kör mig tillbaka till avdelngen igen i eftermiddag.
Tråkigt att bli sjuk såhär på en permission! Men förhoppningsvis är det över nu. Hatar verkligen att spy. Och mamma gör det ännu mer. Hon har en huskur, att man äter vitpepparkorn på morgonen om man varit i kontakt med smitta. Och det brukar faktiskt funka!! Hon jobbar på dagis och brukar nästan aldrig bli smittad av magsjuka
Varit och och köpt minismoothie idag. Yum yum. Jag vet att det är egentligen till för barn. Men det är gott och näringsrikt och lite kalorier!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar