söndag 28 mars 2010

Jag hatar att va tjej

Nu är det inte alls okej! Just dagen innan "prova-på-veckan" har jag svullnat upp! FANFANFAN Jag är jävligt nära att inte åka, inte om jag ser ut så här i morgon!! Helvete att man ska va tjej!! Fy fan...
Men jag kan ha "blivit normal" igen till imorgon, svullnaden kan ju försvinna lika fort som den kommer. Hoppas VERKLIGEN på det.

Idag har jag lagat maten som ska med, och lagt upp den i burkar. Sen har jag blonderat håret, så nu är det lite mindre utväxt men fortfarande inte helt jämt. Jag är inte färdig med packningen än, men nästan. Är så inihelvetes nervös! Jag kommer säkert lipa imorgon, så jävla pinsamt.
Jag kommer lägga mig tidigt i kväll, då kommer jag ha mer tid på mig imorgon, vi åker kvart i 11. Detta kommer bli mycket tufft, shit... Jag, ensam med främlingar i två dagar. Men det går säkert bra. Fast det känns inte så nu. Jag vill inte ens åka för tillfället.
Ska snart gå ut med Ebbisen, sen packa lite till.

2 kommentarer:

  1. Åh älskling! Du är stark! You know it!
    Det där med din svullnad är ju inget som någon kommer att lägga märke till! Du är snygg, du är underbar! Du kommer inte alls vara något som helst offer i morgon! Du fixar det! Jag tror på dig!

    SvaraRadera
  2. Heja dig! Du kommer att klara det! Lycka till!

    SvaraRadera