lördag 27 mars 2010

Packa, prova kläder, packa om, prova lite till, packa om igen....

Hej jag heter Julia och jag är fri

Igår blev jag fri! Jag skulle varit på PIVA kl 12. När vi kommit till PIVA fick vi så klart sitta och vänta. Då sa jag till Ye att jag gärna skulle vilja ha en stämpel i pannan som det stog "FRI" på. Hon tyckte jag skulle fråga doktorn om jag kunde få en.

När jag gick därifrån kändes det som om hela jag lös, som om jag gav ifrån mig ett vitt sken av lycka. Jag bara log. OMG, vad bra det kändes, efter över 2,5 års LPT, 2,5 år då andra fattat beslut efter beslut som jag hatat men inte kunnat göra något åt.
För jag har inte varit bra för mig själv, inte kunnat fatta de bästa besluten. Blivit tvingad till så mycket, blivit nerbruten, blivit förstörd innifrån, blivit förkrossad , blivit kränkt. Men nu är jag helt och hållet FRI.
Det blev fin middag på kvällen. Jag lagade maten, fiskspett och grejer.
Men jag åt lite klyftpotatis och sås.. Så kvällen var sådär, men ändå okej. Jag hade ju bestämt att jag skulle äta när det var ridning. Så jag tänkte på ridningen, Plönninge och LPTt. Och kollade på "new moon" (OMG vad bra den var! mycket bättre än ettan!). Så jag fixade kvällen ganska bra ändå.

Jag håller på att småplocka och packa nu! Har handlat alla matgrejer och lite hygienprylar. Imorgon ska jag laga all mat jag ska ha med.
Jag har gjort iordning ett pennfack, fixat en mapp och kollegieblock. Packar kläder, provar kläder, packar om. Så kommer jag nog göra några tusen gånger.
Jag fick reda på att killen i min ridgrupp kommer va där samma dagar som jag. Har knappt pratat med människan men det känns ganska bra. Att känna igen någon!
Jag längtar ihjäl mig, men samtidigt vill jag inte! Jag är mest nervös om maten. Men den första måltiden är värst. Jag kommer ha med varma koppen och havregryn ifall det inte känns bra att äta sopporna jag kommer ha med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar