onsdag 10 mars 2010

90 grader?

Idag hade vi sovmorgon, eller lite ialla fall. Vi var väl i backen vid halv elva, de andra dagarna har vi varit där nån timme tidagare.
Jag vaknade och det kändes lite konstigt i mitt ena långfinger. Jag märkte att ungefär en tredjedel av fingret var helt bortdomnat. Helt knäppt, det gjorde inte ont eller nåt. Det var som bedövat. Jag hade inte skadat det igår... Jättekonstigt. Det är fortfarande så. Det känns skitobehagligt och knäppt xD
Idag åkte jag och mamma på samma "ankare" i liften upp för en backe som var så brant så det kändes som om jag satt på det. Fy fan, det kändes som om det lutade 90 grader. Jag bara föreställde mig hur jag skulle falla hela vägen som ner i liftspåret som ett bowlingklot och slå ner alla andra som käglor :P men det gick bra faktiskt. Men jag lär aldrig åka den igen.
Idag är jag nöjd med åkningen, jag ramlade inte lika mycket idag. Men imorse kunde jag knappt röra mig, ont överallt!!
På kvällarna blir jag trött typ tidigt av mig själv, jag behöver knappt min medicin här. Blir så slut av åkningen.
Min syster fick ett samtal från en skola idag, det program hon sökt där ska inte öppna där. Hon blev såklart ledsen för samma program kanske inte ska öppna här i vbg heller. Då måste hon gå sitt tredjeval och det vill hon inte. Så hon ska nog göra omval tror jag.
Men då blev jag påmind av Plönninge. Jag vill så inihelvete börja där, på det specialutformade programet "stall och anläggning". Men de har bara ca8 platser, så tänk om jag inte kommer in!? Det måste jag! Jag har ingen annan plan! Det är min dröm just nu! Att gå på en skola med 60-70 hästar, och gå ett program som är anpassat och gjort för bland annat en sån som mig. Och en chans att komma ifrån varberg och börja om från start bland nytt folk som inte känner till min bakgrund. Jag bara MÅSTE komma in!!! Så i april kommer väl det preliminära antagningsbeskedet... Jag väntar nervöst...

Dagens posetiva:
Min syster tappade sin mobil men den blev upphittad av en liten pojken så efter några timmar fick hon den tillbaka! ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar