onsdag 6 juli 2011

Chansen är LITEN

Ja... Idag var det möte. Och det blir nog inte Egehem igen. FAN FAN FAN.. Jag trodde att det skulle gå, det gjorde jag verkligen. Men nej.. Landstinget kan inte betala hela summan och kommunen vill inte va med och dela. Det var väl SKIT.
Så vad händer nu? Det vettefan., Det finns ett sjukhus i en växjö som det diskuterats en del om. Men det är inte något som är bestämt, utan PIVA ska ta reda på lite mer.
Det är väldigt oklart om vad som ska hända. Det är inte hundra heller att det inte blir Egehem men chansen att kommunen ska ändra sig är LITEN.
Hoppas jag får följa med upp och packa ihop rummet själv. Så jag får en chans att se Västervik en sista gång. Det känns viktigt för mig. Vill inte att någon annan ska plocka isär mitt "liv" ner i kartonger liksom. Det är privat.

Nu får jag ta emot besök utan vak! YEAY för det.

4 kommentarer:

  1. Anna (hysteriskt@hotmail.com)6 juli 2011 kl. 19:34

    Hej! Är ny läsare på din blogg, hittade hit igår men har läst rätt mycket sedan dess. Din situation liknar min väldigt mycket... Blir lite orolig när de nämner ett "sjukhus" i Växjö... Förmodligen pratar de om rättspsyk. Även vi självskadetjejer kan ju bli skickade dit, utan att ha begått något brott. Hoppas ändå att det blir bra för dig! Tänker på dig, då jag också sitter på ett rum på PIVA just nu... Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej. Okej.. Jo, det är rättspsyk. avdelningen tillhör det. Men är för bara tjejer och man får behandling. Alla pratar väldigt bra om den iaf. Men inget är bestämt och jag hoppas fortfarande få återvända till Egehem :)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej Julia här kommer en hälsning från mej och Grodan på Egehem :-)
    kramar cissan

    SvaraRadera
  4. Inget är i alla fall sämre än PIVA, här sitter man ju bara upp och ner och glor in i en vägg och RUTTNAR BORT! Jag får ingen behandling överhuvudtaget och jag har varit här i tre månader.
    Jag håller tummar och tår för att du får komma tillbaka till Egehem!
    Annars lär vi träffas på rpk!
    Ta hand om dig och kämpa vidare tjejen!

    SvaraRadera