lördag 25 oktober 2014

anmälan

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/ledningen-for-rattspsyk-atalsanmals---skaligen-misstankta-for-brott(4505296).gm
Jag vet inte vad jag ska säga. IVO har fattat detta beslut. Självklart tycker jag det är jättebra att få rättvisa. De månader jag var gipsad för otroligt hårda och förnedrande. Att inte kunna sköta sin egen hygien. Att behöva bli tvättad i duschen, att inte kunna använda händerna för att äta, att helt enkelt inte kunna göra det som är nödvändigt själv. Jag fick sätta mina cigaretter i sugrör för att jag skulle kunna få ciggen till munnen. Händerna kom väl som närmast 25 cm från ansiktet... Och att ha fått bestående men pga väldigt lång tid med vänsterarmen gips. 
Är otroligt glad att detta inte kommer upprepas vare sig på mig eller någon annan. Tiden i gips har varit den värsta perioden för mig här i Växjö. Jag har gått med gips här i många många månader. Men när båda armarna var gipsade, det var verkligen helvetets helvete.
Men Samtidigt som de gjorde som de gjorde så räddade de faktiskt mina händer/armar från migsjälv i mina värsta stunder. Och det får man inte glömma även om inte var rätt metod...! 

Men det viktigaste är ju som sagt att detta inte kommer upprepas varken på mig eller någon annan patient. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar