lördag 18 oktober 2014

Pizzadag

Ikväll ska vi patienter beställa hämtmat. Det är från vår pantkassa så vi slipper betala. De flesta tror jag tar pizza. Själv valde jag bara en vitlökssås och en mild sås. Men visst, jag blir sjukt sugen på pizza! Jag älskar pizza! Inbakad med ost, tomatsås och champinjoner. Värsta cheesbomben. Men ingen pizza för mig idag.
Det är mysigt när vi gör sånt här. Nu får vi inte längre laga mat och baka. Jättetråkigt. Vi Brukade ju nästan alltid laga mat tillsammans på helgerna. Vi har haft lite svårt att komma överens för vad vi ska göra med våra pantpengar, men det här tycker jag är bra val.

Igår var jag på rättegång. Jag har blivit slagen av en annan patient. Har väntat på denna rättegång i snart ett år. Känns jätteskönt att det äntligen är över.
Och på måndag är det möte med Varberg (igen). Har inga direkta förhoppningar. Efter alla möten som jag blivit besviken på. Vågar liksom inte hoppas. Då blir jag ju bara besviken.

Läget med mig kunde varit bättre alltså. Men jag överlever. Känns bara så meningslöst. Nu när jag bara har några få skadefria dagar... Men varje dag är viktig! Varenda timme som går utan att jag skadar mig är viktig. Tänker göra allt för att hålla mig skadefri nu. Det ska gå...! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar