lördag 6 juni 2015

Fyra km

Jag har varit ute på min första motionsrunda! Jag gick fyra km. Jag tog med mina stavar från mammi. Slingar här är 1.34 km. Det var så skönt alltså. Jag ska försöka gå minst fyra gånger i veckan. Men jag ska verkligen göra mitt bästa för att gå ännu mer. Nu gick jag 1 km på 12 minuter, vilket är sjukt dåligt. Mitt mål just nu är att gå 1 km på 10 minuter. Kommer ha träningsvärk i nacke/rygg i morgon tror jag. Stavgång är väldigt bra för ryggen. Och armarna! Får upp ett bättre tempo med stavar än utan!
Jag ska verkligen använda promenaderna med att hantera min ångest. För mig är faktiskt motion den bästa medicinen mot ångest. 
På avdelningar och behandlingshem har jag använt det. På psyk gick jag fram och tillbaka i korridoren. Och på egehem brukade jag gå ut tidigt tidigt på morgonen i princip varje dag.

Igår var jag och mammi en liten sväng på stan för att lämna tillbaka lite lånade filmer. 
Och det var studenten här i Varberg. Kollade lite på flaken. Blev lite ledsen, det är ju något jag aldrig kommer att få uppleva. Hade så jävla gärna velat ta studenten och åka på flaken! 
Men jag kommer ju också ta studenten. När jag gått klart mitt program på komvux. Har ännu i te bestämt vilket program jag ska ta. Börjar med matte och engelska och väljer program senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar