lördag 27 juni 2015

Majsvälling

Sömmen är åt skogen. Somnar hyffsat tidigt men jag går upp mitt i natten för att jag inte kan sova och lägga mig i sängen och slappna av går bara inte.
Är uppe ett tag. Lägger mig i bland i soffan med tven på för att jag måste ha ljud på när jag somnar. Funderar på att skaffa en radio. Det hade jag på 19. Det spelar inte så stor roll vad jag lyssnar på bara det är ljud.
Det är jättejobbigt. Kanske någon ny sömnmedicin skulle va bra?
Det är verkligen skitjobbigt när sömnen inte fungerar. Detta leder ju till att jag sover lite längre sen. Vaknar ca 10 varje morgon..

Har hittat nåt jättegott att äta! Majsvälling. Visserligen är det för bebisar men barnmat brukar vara gott. 
Inte så mycket kalorier och hyffsat med näring. Yum yum. Bra när man hittar något som fungerar! Som är både gott och som hjärnan tycker är bra!
Måste dock saltas en del. Men det är väl inte så jättebra att äta så mycket salt, men maten smakar ju ingenting!! 
Jag fick majsvälling när jag varit på sjukhus och mindes att det var väldigt gott.
Den är mycket godare än gyllenmust och godmorgon välling faktiskt. 




1 kommentar:

  1. Hej! Vad jag har förstått är att du har väldigt svårt med mat som inte är flytande. Vad beror det på? Att det är jobbigt att liksom "tugga" och en äststörning i sig där du tror att du får mindre kalorier i dig? Och om det är så, när tror du att du kommer kunna börja äta fast föda? Jag ser hur mycket du kämpat för att bli fri ifrån självskador. Då vet jag att du också kommer bli fri från din ätstörning om du bara vågar släppa kontrollen. Då får jättegärna skriva ett inlägg om detta.

    Ta hand om dig! /Emelie

    SvaraRadera