fredag 19 augusti 2011

Mysregn

Idag var det ett riktigt "ligga-under-täcket-och-bara-va"-dag. Med regnet utanför som låter myyyyys mot fönstret och mysbelysning/mörker i rummet har jag slöat hela dagen fram till jag fick besök. Grey´s har spelats och jag har drömt mig bort in i deras fantastiska värld.
U-c var först här. Direkt sen kom mammi och vi kollade på "40 days and 40 nights". Den var ganska rolig, helt okej! Så skönt när mammi kommer och vi stänger in oss i besöksrummet, bara vi, ensamma och kan snacka hur jäkla mycket skit vi vill. Ingen som lyssnar i smyg. Och komma bort lite från de andra patienterna. Har en som besvärar mig lite just nu. Brukar vara rätt lugnt på den fronten annars.
Fick en finfin tröjja av mammi. :-) Hoppas min mammi hittar en liten lapp i brevlådan när hon kommer hem, där det står att filmerna kommit. Så hon kan hämta dem och ta med dem imorgon!

Jag har skött mig väldigt bra nu. Inga dumma påhitt, hjärnan har inte hyssat mig. Inga självskador eller försök till självskador. Jag vill ut. Eller få gå till cafet! Jag kan gå igenom hela sjukhuset och gå till cafet innevägen, jag behöver inte gå ut överhuvud taget. Bara jag får röra lite på mig! Röra mig lite utanför PIVA!
Vet inte hur många dagar som gått bra men det känns som en evighet.. Eller en vecka iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar