lördag 20 augusti 2011

Saknar lillasyster

Mammi har varit här idag och vi kollade på "cougar club". Den var bra, men lite mer åt min systers humor tror jag. Önskar hon kom hit lite oftare, så kunde vi kolla på film tillsammans <3 hon kommer hem från sin resa snart, hoppas hon kan titta in här nångång.. :-)

Idag har "vandringsmetoden" hjälpt mig. Men den är bra! Och film! Men inga nya än hade kommit. Men jag har klarat ytterligare en dag från dumheter!
På måndag ska jag faktiskt våga fråga att om det fortsätter gå bra, om jag får gå på konserten på torsdag och om jag kanske kan få börja gå ut.

Fick köpa mig en ny ljudbok, "trofésamlaren". "Alkemisten" känner jag inte är någon bok för mig just nu. Fångade inte riktigt mitt intresse.



2 kommentarer:

  1. Om du nu vill dö varför gör du inte det då? Hur enkelt som helst, ta en nattskjorta och googla upp hur du knyter den.. Så pang slipper du leva..Eller vad vill du ? Du sabbar alla dina chanser att leva ett så normalt liv som möjligt..Är det verkligen värt att leva ett sånt liv? Du kommer aldrig så barn och se dom växa upp..Skulle du vilja dö så hade du gjort det..Allt du gör är ett rop på hjälp, hjälpen som du aldrig kommer få..Svara gärna på detta i ett helt inlägg TACK // En som gilla dig men trött på dig nu

    SvaraRadera
  2. Jag vill inte dö just nu. Men tack för tipset ändå...! Men det svänger ju som en jäkla bergochdalbana...
    Nu är önskan och drömmarna om ett normalt starka. Vet bara inte hur eller om det kommer kunna gå. Att fortsätta leva mitt liv som jag gör, nej det vill jag inte. Och jag skulle aldrig skafa ungar om jag inte slutar med det jag gör och mår bra!
    Men jag vill ha ett normalt liv, jag vill bli frisk. lära mig leva i samhället. Jag vill kanske få barn. bygga upp ett riktigt liv! Och varför skulle inte jag kunna få det? Jag behöver bara rätt hjälp på vägen! Har bara inte hittat den än.. Menar du att hjälpen inte fins? Att det är kört för mig?
    tro vad du vill. Jag tror inte det

    SvaraRadera