fredag 6 december 2013

Imorgon kommer de

Idag har jag pratat på telenor, för 77569849 gången. Det har ju varitlite strul eftersom jag inte kunde hämta ut den första iphonen jag beställde. Men nu äntligen har jag fått ordning på det så idag fixade jag ett nytt abonemang och så får jag en iphone 5c. Den kommer om ungefär en vecka och levereras till varberg så de får väl skicka hit den eller ta med den på julafton. YEAY!
Och fan vad jag är stolt över migsjälv. Jag har helt kommit över min telefonfobi!! :D:D

De glömmer mig. Jag får ju inte gå till köket, så de glömmer mig. På obsen kommer de och tar beställning vid varje fika och varje måltid. Men de glömmer att fråga mig vad jag ska ha. Men det gör inget, enligt hjärnan "destå mindre destå bättre".

Jag duschade idag och det är så jävla skönt för det är så jävla kallt här. Så en varm dusch, jösses vad härligt.
Jag har beställt smink och andra skönhetsprodukter och linser, Det är dags att inte se ut som ett jävla vrak.
Och det är ju faktiskt sant att man mår bättre när man gör sig i ordning och inte går runt i pyjamas hela dagarna. Det gjorde jag nere på obsen.

Jag har fått vitaminer och järntabletter. Jag har väl nån form av vitaminbrist, men tabletterna är så stora. Jag hatar stora tabletter. Och delar man dem blir det vasst i halsen. Men det värsta är medicin som smälter i munnen. Fy fan vad jag tycker det är äckligt.

Jag längtar till i morgon som bara den! Jag saknar mammi och syster som tusan!
Jag fick värsta chocken idag när jag tittade ut. Det är fan typ en decimeter snö ju! Och som sagt, här inne är det så jäkla kallt!! Elementen är på men det känns som om de inte var det, jäkla gamla skitlokaler. Det hade inte skadat om man renoverade lite här. Åh, tänk om det hade varit golvvärme! Det hade varit skönt som tusan! Jag funderar nästan på att sätta mig i torkskåpet. Där är det väldigt varmt och skönt!  ;)

Men nu ska jag längta lite till...... Fan, jag vill att de ska komma NU! Vi kan skeda alla tre i min säng.
Jag blev lite ledsen. De hade bakat pepparkakor och lussebullar igår hemma. Vill också va med och göra sånt. Det är inte alls samma sak att göra det här. Jag vill göra det med dem ju!

1 kommentar:

  1. Jag är glad för att du nu blivit av med dina artroser och att du verkar må lite bättre. kram

    SvaraRadera