tisdag 11 augusti 2015

Det kommer bli svårt!

Idag var jag på den första engelskalektionen. Visst hade jag förväntat mg att det skulle bli svårt. Är inte jättebra på det, men när hon berättade om kursen.
Vi kommer ha tre stora prov, glosförhör varje vecka, nationella prov, läsa två böcker, läxor... Osv. Fy fan. Hur ska jag klara detta? Nej, jag SKA klara detta. Det gäller väl bara att komma in i pluggandet så är det nog lättare med tiden, får jag verkligen hoppas! Jag måste ju klara denna kursen. 
Men det kommer gå bra! :-) ska göra mitt allra bästa! mer kan man inte göra. Så länge jag blir godkänd bli jag glad. Spelar ingen roll om jag får ett E. Sen om jag får bättre betyg är det vara ett stort +. Men målet är helt klart godkänt! 
Sen har de lagt till en lektion. Enligt schemat jag fick förra veckan var jag ledig på måndagar. Men nu går jag i skolan alla dagar. Tre engelska och två matte. 


Jag ska till läkaren i morgon. Jag har problem med min matstrupe. 
Har haft det någonstans mellan 6 mån, 1 år. Vet inte riktigt när det började. Men jag får i alla fall smärtor i ryggen som sedan strålar ut i bröstet och upp i munnen. Har testat äta medicin mot det i två veckor men den hjälpte inte ett skit. Jag får liksom "attacker" med smärta.
Kanske är det något pga av självskador som gjorts förut. Hoppas i alla fall att läkaren kan "bota" mig.
Det är inte kul när smärtorna kommer! 

Ikväll blir det stallet igen! Yeay!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar