fredag 21 augusti 2015

Hämta ut själv på Apoteket

Igår bytte jag till matte flex i skolan. Börjar bli tveksam till det nu. Ska fundera lite över helgen på det. Så kanske det blir så att jag byter tillbaka igen till kurs, för att vara lite extra krånglig.
Men om jag fortsätter på flex kommer jag vara ledig både fredag och onsdag. Och mattstugan är 8-10 på tisdagar och sedan engelska direkt efter den. Och torsdagen är flexen efter engelskan, slutar dock 18 då. Men det innebär att jag inge behöver cykla dit och hem flera gånger samma dag. Så är det med lektionerna annars.

Jag har varit ledig idag och det var sjukt skönt!!! 
Jag har inte gjort ett piss. Bara tagit det lugnt och glott på tv hela dagen. 
Nu är jag hos mammi och ska sova här till i morgon. Vi ska se fångarna på fortet! Gunilla Persson är med och tävlar mot sin dotter Erika. Det kommer va kul att se tror jag. Hon är en smula galen, haha. Lite smått sinnessjuk ;-)

Imorgon ska jag hämta ut medicin på Apoteket! Det har jag iprincip aldrig gjort förut på egen hand. Det har kanske hänt någon gång men inte vad jag minns! Har ju köpt alvedon och sånt ibland. Men aldrig en jag har fått på min dagliga stående ordination!
När jag var yngre följde jag med mina föräldrar och hämtade ut mina mediciner. 
Det är visserligen inte en "farlig" medicin jag ska hämta ut i fall man skulle överdosera den. Den är receptfri också, men jag har fått den ordinerad på min lista och det är det som känns så konstigt. Känns jättekonstigt! 
Nu har jag hand om en dos åt gången av mina dagliga mediciner. Det är appodos så de ligger smidigt doserade i små engångspåsar som sitter i hoprullade så man bara river av dagens. Och den rullen hämtar jag inte själv på Apoteket.
Det är ingen som kontrollerar ifall jag sväljer den. De lägger dosen i en kopp i köket så jag kan ta den när jag vill. Samma sak på kvällen. Även har jag en vb dos själv åt gången. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar