söndag 25 april 2010

Ingen städhjälp, TACK!

Jag flippade lite idag på min far. Jag sover så mycket nu, somnar tidigt och sover på dagarna ibland och somnar igen efter en stund på morgonen och sånt. Men iaf så somnade jag vid typ halv 10 på morgonen, när jag sen vaknade vid 13-14 hade min far rivit av alla sängkläder och städat mitt rum! Fan ta honom! INGEN STÄDAR ÅT MIG ALLTSÅ! på kulan fick verkligen inte nån städa mitt rum, jag hade skitstökigt och de erbjöd sin hjälp och att de tom kunde göra det åt mig, men inte då! När de tillslut tyckte det var för skitit sa de att jag fick till typ onsdag på mig att städa annars gjorde de det. Och då städade jag så klart. Jag brukade städa på nätterna då jag inte kunde sova. Men jag flippade och bara grät och grät och skrek på honom. Lisette blev typ skitsur, hon sa inte nåt till mig men man märkte verkligen hur jävla sur hon blev. Men jag hatar när någon petar i mina grejer.
Jag har ju varit med om att tusen gången vetat om att en eller flera personer går i genom varenda mm av mitt rum och alla mina prylari jakt efter vassa leksaker. Fan vad jag hatade det.

Idag var jag och mammi och tittade på en lägenhet vid ankaret. Den var jättefin! En trea med balkong mot havet högst upp så den hade inget tak så de som bodde där nu hade en krok på väggarna så man kan hänga upp en hängmatta och ligga och gotta sig i solen om man vill. Det var sammanlagt 9 garderober har jag för mig, nytapetserat i typ alla rum, väldigt fräscht. Men jag kan inte bestämma mig om jag vill flytta, för vi bor så fint nu! Vi har till onsdag på oss att tänka, då man ska lämna in om man vill ha den. Men sen är det itne säkert att man får den heller ju, så vi får se..

Är nervös, först imorgon är det läkarmöte. Vi ska prata om mitt ärr som bara ska bort och om att jag bara ska hämta medicin 2 ggr/veckan.
Sen ska jag till Arken och hälsa på. Det är jag mest nervös för så klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar