måndag 26 april 2010

Jag vill att det ska blöda.......

Jag hade möte idag. Jag ska bara gå till VPM två gånger i veckan. Sen pratade vi om ärret. Om man varit "stabil" i ett år får man en remiss till en klinik och så kan de ta bort ärr på ett eller annat sätt. Men jag vet inte om jag kan vänta så länge så jag tror jag betalar operationen själv. Men hon sa att det kan bli så att kliniker inte tar emot en utan remiss om man gjort det själv.
Sen tyckte hon jag skulle gå till vårdcentralen med min hand, som jag fimpade på i höstas, ärren läker inte som man ska tydligen. Det blir bullar och blåser på dem ibland och de är irriterande ibland typ. Sen var det inte så mycket mer.
Nåt som gör mig arg är att om jag inte fått miitt lilla återfall Dec-feb (jag tror det var kanske 4ggr) så hade det gått ett år i jul ><
Jag var på Arken Zoo. Det var en jättefin affär, jag fattar inte att jag inte sett den förut. Liten affär men ganska lagom prylar. Jag tror det kan bli bra att va där två dagar i veckan. Jag ska dit på måndag för hon som har det är ganska förkyld nu och hon vill inte smitta mig.
Nu är jag ensam hos pappa, han är med Lisette i gbg och Maja och Linnea är hos deras mormor och morfar. Detta är inte lätt, tänk att sätta en knarkare som slutat knarka i ett hem med knark. Blää.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar