söndag 4 april 2010

Släkten är bäst

Igår var det Påskafton... Dåligt dag och bra dag. Det braiga var att man fick träffa släkten, det var jätteroligt! Jag hade ju nånting att berätta denna gång jag med. Inte bara "sjuka" saker. Utan nu har jag ett friskt liv och friska saker att prata om. Det var kul att jag kunde prata om "normala" saker.
Det dåliga var att det blev väldigt mycket mat. Det var ju påskmiddag och skit. Jag ville liksom äta, som de andra och jag ville äta en god påsklunch faktiskt! Unna mig det.... Fast du vet, ditt jävla äckel! Att du egentligen inte ska! Att du inte förtjänar det och att du bara blir tjock!
Så det gjorde jag,
Bajs för sånna middag, för maten. Men inte för sällskapet.
Nu sitter jag på tåget hem. Jag har haft det så jävla bra alltså! Om man struntar i gårdagens matångest och fredagens medicinsjuka, så har det VERKLIGEN varit toppen! Igår var det skattjakt, morfar hade fixat. Så man fick skuta med en luftpistol på ballonger och i dem låg det skattkartor. Sen var det bara att leta. Jag fick ett påskägg fullt med tuggummi, och en 500lapp! Alla fick det, det är galet alltså.
Idag åkte vi hemifrån landet vid lunch, sen åkte vi till Stinsen, det är en galleria. Jag köpte en tjol, leggins, lite godis till Ebba och en liten "korghylla" till degusarna.
Imorgon är det helg ju, så då kommer inte någon boendestödjare till mig. Det är skönt, jag vill egentligen itne ha dem men om jag avsäger mig dem hotar mammi med att hon kommer va hemma. Då är de faktiskt bättre! Men de är ju helt okej, jag tycker mycket om dem allihopa. Och vi får ju gjort en hel del saker som jag ska göra. Så det är ganska bra att de kommer. Jag vet ju att det skulle bli bäldigt mycket innetid och filmtittande utan dem. Jag är ju mycket hemma och kollar på tv/film nu, men det skulle ju bli ännu mer om de inte kom.
Min syster fick min morfars gamla laptop i födelsedagspresent. Den är ganska gammal men den är bra! Och ett halvårs mobilt internet, hon blev superglad! :D
Ebba har haft det jättebra här uppe också! Alla smyger till henne lite gott då och då, och kjel hela tiden. Och så har hon ju kunnat sprunga lös nästan hela tiden på landet.
längtar redan tillbaka! ^.^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar