lördag 17 april 2010

Skönt med en ensam kväll framför tv:n

Efter ridningen idag var det duschen som gällde. Då kom det där suget, den gamla vanliga skärlängtan, längtar efter såren.. Jag var tvungen att sitta i duschen länge länge innan känslorna försvann. Men de försvann tillslut, jag börjar lära mig nu att hantare de där blixtsnabba skärsugkänslorna som kommer på två sekunder. Men de är ju också lättast att bli av med. Ångesten är ju det svåra. Men jag har klarat mig hittils! I hela 70 dagar!
Igår var det möte, herregud vad jag blev uttmattad! Det var jag, Ka, Ye, Ia, La och Kn min LSShandläggare. Vi började diskutera schemat vi har nu och det ska forsätta som vanligt, ända ändringarna i det är att La och Ia ska va med mig förmiddagar och de eftermiddagar då jag inte är på Nackhälle eller annan verksamhet/sysselsättning och Ka och Ye ska bara va med mig då jag är på verksamhet/sysselsättning.

Sen sökte jag att jag vill att kommunen ska betala för min plats på Plönninge. Så Kn ska skriva en utredning om det, sen skicka den till och jag ska godkänna. Sen ska politikerna få den och hon ska träffa dem och tala för min sak. Så hon tror att jag får besked den 16 maj. Politikerna träffas varannan onsdag, men hon ska ju hinna skriva den och jag ska godkänna först.
Men tänk om jag får avslag? Va fan gör jag då?!?!?
Nu har och också fått det riktiga intagningsbeskedes ifrån intagningsenheten halmstad!
Du har blivit preliminärt intagen till: specialutformat NP-program i Plönningegymnasiet i Harplinge. Så nu är jag säker på att jag är intagen! Men en liten liten liten del i mig är ändå rädd att det ska ändras när det slutgiltiga beskedet kommer i juni, men just nu tänker jag va glad över att jag är intagen på ett underbart program! Som jag till hösten kommer börja på och flytta till ett jättefint boende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar