fredag 2 april 2010

Slarviga jag alltså!

Idag har mesta delen ett helvete. Jag glömde min medicin så igår morse glömde jag ta den, sen hade jag glömt allt förutom naltrexonet i vbg så jag sov skitdåligt! Vaknade,somnade och svettades som ett ass samtidigt som jag frös som fan. Sen kom min syster först vid 6 ikväll, så fram tills dess har jag verkligen mått skit. Jag visste inte att min kropp skulle reagera så om jag inte fick min medicin, jag har ju missat den förut, men bara en dos åt gången. Men nu hade jag ju missat tre doser. Så jag mådde illa, frös och svettades om vartannat. Men nu med medicinen och några alvedon mår jag bättre.
Imorgon är det påsk och det ska bli kul. Får kanske ett påskägg? :D Idag har jag knappt fått i mig något alls för jag har mått som jag gjort, så jag känner mig nöjd med det. Ska bli roligt att träffa alla imrogon.
Jag har sett "om en pojke"idag. Fy fan vad bra den är. Jag har den hemma men jag har inte tittat på den på skitlänge, men nu har den blivit en av mina favvosar. :D
Jag har kommit på att jag knappt har några dödstankar längre. De finns nästan inte längre, bara sådär är de borta. Kanske för att jag känner att ajg verkligen har en framtid. Jag längtar ibland efter en överdos, men inte efter själva döden tror jag. Det är otroligt skönt! De tre "prova-på-dagarna" har vekrligen förändrat mitt liv. Till det bättre! Jag vill leva igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar