lördag 17 januari 2015

Magasinet

Idag har vi gjort mycket.
Vi har varit ute i mitt magasin. Jag hämtade lite inredning. Kuddar, matta, köksgreker, porslin, tavlor m.m. Sånt som jag ska ta med till Ekis! Jag hoppas i alla fall att jag får ta med de grejerna.
Min mamma är jätteglad. Hon älskar verkligen att åka skidor. Och vad finna i lilla Virserum? jo! en skidbacke med lift och allt. Perfekt ;-)

 Hämtade även pyssel. En jävla massa fina saker. Målarböcker med hästar. Det är skönt att bara sitta och måla utan att tänka, bara att färglägga. Jag tog hela mina väska med ull. Det är i olika färger. Men jag hade ingen nål där så det måste jag köpa. Jag älskar att hålla på med ull. Göra figurer och sånt!

Vi var på djuraffären och kollat på kaningrjer. Men de hade inte så många kaniner att titta på. Jag tror jag vill av en hona. Hyfsat liten, men inte för liten. De hade inte heller några uteburar. Jag vet inte när jag ska köpa kaninen. Kanske att jag ska avvakta ett tag för att se om det verkligen funkar på Ekis. Vore ju fruktansvärt att få göra sig av med den! Det får liksom inte bara hända!
Men jag har hittat en sida på nätet med en djuraffär som säljer fina burar ganska billigt. 
Jag hoppas verkligen att det blir första permen till Ekis nästa helg! vill vill vill flytta NU!

Men nu har jag lite grejer så jag kan göra min lägenhet mer mig! Tog inte med mig kastruller och sånt för det antar jag att det finns i lägenheten! 

Ikväll ska jag bada fotbad och dricka chai latte! Yum yum :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar