måndag 19 januari 2015

Vill veta

Jag vet att saker och ting tar tid. Men jag vill så gärna veta om det blir ekis i helgen! 
Jag hade väl inte räknat med att få besked idag. Men mankan ju alltid hoppas. Men det är ju första dagen efter helgen.
även om det är flera dagar kvar till helgen så vill jag veta. Jag hatar att inte veta vad som händer. Vill liksom inte att de kommer på fredag och säger i morgon ska du till ekis. Jag måste ha tid på mig att vänja mig vid tanken eller vad man ska säga. Men jag hoppas verkligen att jag får veta i morgon och absolut absolut senast på onsdag. 

Idag gick jag upp halv sju! jag vaknade av mig själv och det brukar jag göra. Men efter en tripp på toa brukar jag gå och lägga mig igen. Men inte i morse. Då var det snällt att gå upp. Inte tröttheten som är det jobbiga. Det är kylan! jag fryser alltid så sjukt mycket på mornarna. 

Mamma körde mig till vpm på vägen till jobbet. Men hon fick följa med in och fråga om jag hade den tid jag trodde. Och det hade jag. 
Efter samtalet gick jag själv ner till stan och stationen. Tog en sväng in på kvantum och köpte 1,5 kilo av en av de godaste sakerna som finns. Heintz ketchup. Yum yum. Jag är ju lite knäpp, jag äter det som det är. Inte till något annat. 

Det var sjukt härligt att vara själv så. 
När jag hade bestämt vilket tåg jag skulle ta ringde mammi till avdelningen och berättade när jag var framme i Halmstad så de kunde hämta mig.
Tågresan gick bra. Jag slapp sitta bredvid någon. Hatar att sitta bredvid folk jag inte känner.
Väl i Halmstad kände jag inte igen personalen som skulle hämta mig. Så jag var på väg förbi dem men då sa de hej. 

I fredags packade jag ner hela rummet i plastpåsar. Så det var bara att packa upp ALL skit. 
Man kunde ju tro att jag skulle få lite bättre ordning när jag packat upp allt. Men det är lika rörigt som vanligt. Nu är det åtminstone rent ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar