söndag 4 januari 2015

Jag hittade den!

Jag har hittat (den jävla) chokladen nu.
Jag och mammi har varit ute med ebbisen en lång sväng. Kalt och blåsigt men sol. Fortfarande ingen snö, börjar bli orolig att det inte kommer komma någon denna vintern. Och jag som vill åka pulka :-(
Sen gick vi ner på stan och tog en fika. Vi hyrde även en film, "Dallas buyers club" som vi ska titta på ikväll. Tänkte att Ica kanske skulle ha dena chokladdrycken som jag så gärna ville ha. Att jag ska göra ett sista försök att få tag på den. Så vi gick dit. Och de hade den!!! Köpte fyra burkar så jag har. Men jag var lite osäker att jag inte skulle gilla den eftersom det var så länge sen jag drack den. Men den var skitgod så det var bra att jag köpte många. Nu vet jag var jag ska köpa nästa gång. Inte sockerfri helt men inte alls så mycket kalorier som vanlig oboy.

Blev (är fortfarande) så nojjig! jag har fått för mig att mammi ska ha mixtrat med vågen här hemma. Att hon ska ha gjort så att den visar mindre än vad man egentligen väger. Och det skulle hon ha gjort för att få mig att tro att jag är lättare än jag egentligen är.. För att jag inte ska må så dåligt när jag väger mig. Jag väger mig alltid när jag kommer hem. Har ju ingen våg i Halmstad och jag vågar inte fråga pm jag får väga mig på deras våg. Hon har lovat men jag vet inte.. Vägde flera läsk på samma gång och då visade siffrorna vad de vägde exakt, visste innan vad de vägde och det var samma. Så det kanske stämmer trots allt, att den visar rätt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar