tisdag 28 december 2010

Chock

Idag hämtade pappi mig på förmiddagen och vi gick en sväng på stan. Köpte lite kläder, pyjamas, nip/tuck 3 och 4 och ritmaterial.
Var tillbaka på avdelningen en liten stund, några timmar. Sen hämtade mamma mig. Jag har varit hemma några timmar idag. Jag gjorde inte så mycket. Bakade en rulltårta, men det var påväg att sluta på katastrof. När jag skulle ta ut den började handduken jag tog ut den med brinna! Tur att man är kvicktänkt, och släkte elden snabbt. Sen promenerade jag och mammi med Ebbisen tillbaka till sjukhuset. Min lilla sötboll.

Jag fick en chock nu när jag låg och tittade på "lilla huset".en personal kom in och pratade med mig. Mitt LPT gick ut idag och läkaren har valt att inte förlänga det! Han har inte pratat med mig om det, han har bara sagt att jag skulle stanna till den EVENTUELLA (alla pratar om det som om det är klart men för fan, jag har inte träffat dem, ingenting!!) Flytten.
Och sen förlänger han inte LPT:t... Jag kommer fan inte stanna om ingen tvingar mig. Jag vill hem!! Men min far vill inte det, han vill inte ha ansvaret för mig. Han är rädd för vad jag ska/kan hitta på. Och hem till mammi vill jag inte, vill inte bo på samma ställe som min syster. Men ingen ska fan tro att jag tänker sitta på kukhuset frivilligt....!!!
Så imorgon ska jag träffa doktorn (på min begäran) för att ev. Skrivas ut. Eller så läggs det ett nytt vårdintyg, men han har valt att inte förlänga, så han måste tycka att jag kan åka hem? Det hoppas jag på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar