lördag 25 december 2010

Det är bara så tufft..

Skadesug skadesug skadesug!
Hjälp... Fan! Jag kan inte tänka på annat än knivar, saxar, rakblad, glas... Listan kan göras väldigt lång med vassa föremål.. OMG. Fruktansvärt...!
Vill skära. Så inihelvete och det blir bara värre för varje dag, varje minut! Jag kommer fan flippa snart eller nåt! Jag blir galen! Ångesten är tuff, suget är så starkt.. Jag orkar inte.. Vill ut! Vill bort. Ibland får jag ligga ihopkrupen till en boll, så stilla jag kan. Rör jag mig är jag rädd att göra nåt dumt, men koncentrerar jag mig och ligger sååå stilla så kan det värsta gå över. Men det kan jag typ bara göra när jag är inlagd och verkligen verkligen inte vill skada mig. För är jag hemma och har tillgång och frihet så kan jag inte.. Det blir alldeles för svårt att stå emot när jag vet att det finns ett radblad i byrån.
Tankar och ångest som jag knappt kan hantera just nu. Jag kan det, men det är på gränsen. Ska snart lägga mig ner och titta på House, och hoppas att vakna imorgon och må lite bättre.

Idag var vi ute på en ISKALL promenad med Ester i typ en timme. Trodde nästan att mitt ansikte skulle frysa sönder. Var tillbaka på avdelningen vid halv tre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar