torsdag 16 december 2010

Impossible?

nu är jag hemma! Skönt att komma ifrån avdelningen lite!
Dagen har varit ganska bra! Den har mestadels destått av att ladda hem maaaaassor av meningslösa och mindre meningslösa appar till min för tillfället käraste ägodel... Iphonen+Jz=SANT forever and ever! Har hittat ett spel som jag bara måste klara! Det är massa roliga uppgifter och knep och sånt, både logisk och smarta och mindre smarta uppgifter. SKA KLARA DET! det heter impossible! bara namnet gör ju att envisheten kommer fram!

Personalen har faxat iväg ansökan till beh.hemmet idag. De fyllde i ansökan och jag hjälpte till lite här och där.
Tanken på att flytta till beh.hem har jag börjat acceptera mer och mer.
Mycket för min familjs skull. De orkar inte mer, min syster... Jag har gjort henne så illa, eller min sjukdom har gjort henne så illa. Och mamma och pappa.. De vill inte ha det ansvaret. Det var på väg att gå riktigt illa nu sist. Jag vill ge alla en paus. En chans till ett riktigt liv!
Och det är ju inte det att jag inte vill bli frisk! Det är bara det att jag kan verkligen inte föräställa mig hur jag kan leva/överleva utan att vara självdestruktiv... Och att umgås med jämnåriga och vara i andra sociala sammanhang och klara av det, det vore ju bara SÅ JÄVLA bra om de kunde hjälpa mig med det.
Så om beh.hemmet säger att de tror att de kan övertyga mig! Och att de tror att de kan lära mig leva utan det... Att de kan hjälpa mig, och själva tror på det. Så visst, jag kan försöka. Jag ger det en ärlig chans.
Vill de ha mig, så flyttar jag. (om jag själv gillar det jag ser) Det gör jag....
Vill de inte ha mig, så stannar jag hemma och köper min lilla KANIN!!
Var i djuraffären och kollade på kaniner, och jag såg en jag ville ha. Men den kommer bara såld innan jag kommer kunna köpa den :-(
Men då blir jag kvar med samma skit HOS familjen...

Imorgon ska jag inte göra ett skit! Jag ska kolla på mer boxar, mer film! Och leka med älsklingen. Och röka.. Iväntan på eventuellt besök. Det är vad mina dagar består av. YEAY!

Jag går och röntgar magen typ var tredje var fjärde dag nu. För att se att det jag svalde för TVÅ OCH EN HALV VECKA SEN! men det är fortfarande kvar i magen!
Visst, jag vet att min mage är störd pga mitt störda ätande. Men vadå lååååååååååångsam magsmälltning! Seriöst... Jag svalde grejorna samma dag som det andra hände, alltså förrförrförra måndagen. JÄVLA ÄCKELMAGE
Vill bli av med de äckliga b-vitamin-tabletterna också. Och nu borde blodet jag fått blivit mitt så nu kan man nog ta blodprov och kolla. har ätit som i typ ett halvår. doktorn sa tre månader minst men de har inte kollat av värdet sen jag började tror jag. Fick injektioner först, men det gick inte så bra. Fick tabletter efter första.. HAha ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar