tisdag 14 december 2010

Ett sällskap i mörkret..

Jag vill ha en nalle.. Eller ett gosedjur som kan torka mina tårar och ge mig sällskap när jag känner mig ensam och orolig.. Det är inte direkt så att jag skaffar mig en massa vänner här inne och personalen kan jag inte säga att jag finner så mycket tröst hos. Jag har inte direkt förtroende och kan prata med dem när jag behöver hjälp. Jag hade en nalle som när jag bodde på kulan men den är spårlöst försvunnen. Men jag har en stor, stor hund som heter Claudia. Fick den när jag var liten. Alla barnbarn fick varsin jättehund, alla olika ras. Min är en.... Vafan jag kommer inte på det. Men nån sorts vallhund tror jag.
Jag skulle behövt henne ikväll! Oron inför morgondagen är fanimej inte rolig... Vilket skick jag kommer vara i vet jag inte. Samlad eller vrak? Förstörd eller inte? Jag tror risken/chansen är lika stor att jag kommer vara okej som den är att jag kommer vara allt annat än okej..
Fick veta idag att farmor skulle med! Jag, pappa och farmor! Det hade jag inte räknat med och jag tycker inte det är okej!! INTE OK! Jag sa till pappi att jag skulle tänka på det för farmor så gärna ville med och hjälpa till. Men eftersom jag inte vet hur jag kommer må så vill jag inte att hon följer med...
Hoppas hon förstår...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar