söndag 12 december 2010

Nu är allt firande äntligen över

Igår var det först ridning. Fick en häst som jag älskar och lektionen tycker jag faktiskt gick helt okej! Det är sissta gången nästa gång, sen är det jullov.

Sen på kvällen firade vi mig. Fick fina presenter tycker jag !
Grey's s. 6, 250kr på iTunes, mycket gulliga trosor, pyjamas m.m! Fick även högtalare som skulle vara till iphonen men dem passade bara till iPod så de ska bytas.

Somnade inte förän vid två i natt. Det var en tuff kväll... Fy fan. Det var tufft att ta sig ur sängen idag. Idag är livsgnistan inte där, allt känns tungt och jobbigt..

Imorgon är det vårdplanering. Kommer säkert gå bra. Får se om jag skrivs ut eller ska stanna. Och vad resten tycker om förslaget om beh.hemmet, som u-c tror kanske vore nåt. Pappa ska iaf vara med. Och jag ska verkligen försöka vara med. Även om vi inte direkt ska prata om jobbiga saker så är möten extremt ångestladdade och svåra att delta på. Undviks om de kan liksom.
Jag vill iaf hem, men har inte så mycket att sägs till om när det gäller utskrivning tack vare LPT:t..
Vet inte om u-c kommer till mig på förmiddagen imorgon som vanligt. Mötet är på eftermiddagen. Och våran tid är halv nio, men ibland när det är möten samma dag ställ de ordinarie in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar