söndag 5 juni 2011

Nakna damer och ingen golf

idag har vi först legat på "damernas". Men bland alla nakna tanter överallt och den nästan 30 gradiga solen gjorde så jag orkade bara ligga en timme. Men jag, mammi och syster fick oss ändå en mysig stund tillsammans.

Efter det åkte jag och mammi till gekås! Jag behövde ladda mitt föråd av olika hygienprylar. Så det gjorde jag. Passade på att handla lite annat också, bland annat fick min älskade iphone ett nytt och helt skärmskydd och ett nytt fodral. hittade också en "one piece". Dock ej äkta och den kostade bara 170 kr. Men jag köpte en.

Sen var vi ute på en kvällsrunda och jag ville spela minigolf. Men vi fick lämna in Ebbisen hemma först. Då lånade jag för första gången min systers longboard, vilket var grymt svårt! Jag tror jag ska köpa mig en och ha i stället för en cykel i västervik. lite som ett sommarprojekt, att lära mig alltså. Men någon minigolf blev det inte. Alla tre ställena vi kollade va stängde. Och detta ska va en campingstad..

Imorgon kommer min älskade vän hit och sover till tisdag. vi har inte sett på ca 6 månader och det ska bli underbart..!

1 kommentar:

  1. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
    I'm not very web smart so I'm not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
    Kudos

    Also visit my web blog; コーチ 時計

    SvaraRadera