lördag 11 januari 2014

Jag behöver ren luft

Jag somnade sen, eller ska man kalla det tidigt?
Så jag gick upp klockan 15 idag. Yeay.
Så jag antar att den kommande natten kommer vara lika dan.
Jag donar med mitt album, det kommer nog bli bra tror jag faktiskt. Jag fick en pysselväsk i julklapp av farmor och farfar. Den väger typ 20 kilo, den är full med stickers och sånt. Jag hoppas att mitt paket från pandoro kommer snart, jag behöver saker i det för att kunna fortsätta.

Jag kan verkligen rekommendera en låt. Den heter "i am terrified" med IAMX. Den är så sjukt bra, den går på Spotify om och om igen. 

I typ natt duschade jag, det var välbehövligt! Jag duschar i top och trosor, så de inte ska se mig naken. Det är fan inte kul att ha någon med sig in i duschen. Inte på toa heller för en delen!
Jag har haft vak i över ett år nu, och jag är jävligt trött på det. Jag vill vara i fred nån gång. 
Och jag måste fan få göra något. Att bara sitta i ett rum hela dagarna med någon som glor på en hela tiden är inte kul, jag måste få komma ut. Andas frisk luft! Inte äcklig rökluft. Och man kan för tusan inte förbjuda någon att andas "ren" luft. Jag behöver få komma ut. Utanför murarna. 

1 kommentar:

  1. Ett år med vak är riktigt, riktigt länge så jag förstår att det är frustrerande för dig! Samtidigt gör dem dig kanske en liten björntjänst.. du måste ju klara dig utan vak någon gång o att då låta dig ha det i ett år tar ju bort ansvaret från dig helt och hållet.. jag hoppas att du får komma utanför murarna snart.

    SvaraRadera