måndag 20 januari 2014

Jävla meck

Idag har jag varit på sjukhuset. Det gick sådär men ändå okej. Det blev lite krångel när jag kom in i salen, ville inte ligga still. Så de kunde inte sätta en nål. Istället för att sövas med medicin sövdes jag med gas. Det är så jävla äckligt. Jag fick kvällningar och fy fan.. Det smakar skit!
Men när jag vaknade upp efteråt blev jag väldigt positivt överraskad! De hade bara gipsat upp till armbågen. Inte hela armen som jag trodde de skulle göra. Men det sitter väldigt hårt och tajt så det går nog inte att dra av. Hoppas det så slipper jag bli frestad till att göra det.
Inatt sov jag inte en blund. Fan, jag vet inte hur jag ska göra för att sömnen ska bli bra igen. 

Idag öppnade den nya ingången/säkerhetsreceptionen. Så när vi kom tillbaka från sjukhuset gick vi in den nya vägen. Vilket jävla meck! Alla patienter och personal måste ta av sig ALLT som piper i larmbågen och lägga det i en korg som körs igenom en röntgenmaskin, precis som på en flygplats. Som tur var var jag pipfri.
Personalen måste göra såhär varje gång de kommer till jobbet. Det kommer fan bli lång kö för det tog väldigt mycket längre tid. Börjar man sju får man typ komma halv för att komma in i tid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar