torsdag 7 april 2011

Dags för Nr. 3

Nu är jag hemma. Nervositet börjar komma nu. Kryper och krälar runt. Och värre kommer det nog bli. Iaf imorgon..! Men jag har ändå blivit bättre på att hantera sånahär händelser! Nya, oväntade eller skämmande, svåra saker var näst in till omöjligt att hantera förut. Jag var ett jävla psykvrak.. Än så länge håller jag ändå ihop mig ganska bra!
Har förberätt det mesta. Laddat data, iphone, DVD. Köpt tre nya filmer "Illusionisten", "Hip Hip Hora!" (hoppas på rätt film på skivan denna gång) och "Jorden runt på 80 dagar". Packat ner ritblock och massa tidningar, boxar och lite att tugga på på vägen. alla mina nerskrivna frågor är också med! Har kört samma frågor till Beh.hem nr 1, nr. 2 och nu nr. 3. (forhoppningsvis slutar räkningen nu på 3!) Bakat bröd har vi gjort också. Till matsäck till mammi och pappi.
Det svåraste har helt klart varit att bestämma vad jag ska ha på mig. Vill va bekvämt kväll. Känna mig så lite tjock och fet och ful som möjligt men ändå lite finare klädd än mjukiskläder. Tror jag är färdigbestämd.
Men imorgon kommer alla mina förberedelser med allt anatligen inte spela så stor roll för jag kommer va som en jäkla höna som fått galna kosjukan.

Har jäkligt ont i magen när det gäller två saker. 1. De andra tjejerna. Hur de är och om de överhuvudtaget kommer tycka jag är OK. 2. Maten. Hur mycket kommer jag verkligen få styra själv! På kulan fick jag styra över det helt själv och det fungerade mycket bra. (undantag en liten period) Men hem nr. 1 sa absolut NEJ när jag sa hur jag äter. Men nr. 2 sa jag fick styra helt själv så länge mina värden och vikt var bra! Men jag är rädd.. att något av dessa två inte blir som jag tänkt.. Att få vänner har jag inte förhoppningar på. Men att hamna utanför och bli den man undviker eller snackar skit om. Det är jag rädd för. Och att det ska bli så att folk går in och petar i min mat, det är INTE OKEJ! inte alls ok.

känner mig lite speedad nu, så jag ska försöka lugna ner mig lite och lägga mig och kolla på tv. Vi har inte megamycket kanaler här men betydligt fler än sjukhuset iaf! GILLAR JAG MYCKET! Får tvabstinens ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar