tisdag 5 april 2011

Mina ögon kan äntligen få lite vila!

Tänk om jag bara har en jävla vecka kvar här? En vecka! Just nu ser planen ut så här att imorn är det vårdplanering. Sen på torsdag hämtar mammi mig efter jobbet och jag sover hemma för sen på fredag startar vi vår resa till Västervik och Egehem halv 7! pappi följer också med! I bästa fall blir det ju flytt nästa vecka. Men de på egehem kanske har någon annan tanke, vill ha lite mer tid eller så. Det vet vi ju inte. Men jag hoppas på det bästa!

Idag var jag och fixade mina "riktiga" glasögon! Jag har flera par. Billiga par som jag har utanpå linserna när jag ska se på nära håll, ordentliga när jag inte har linser i. Men min nyaste med den rätta styrkan har vart sönder. (har faktiskt två, var tag två till ett pris) och idag fick jag det ena paret lagat! Det andra nyare paret ska jag lämna in men är helt mosade så det är inte säkert de kan lagas. Medans båda mina "riktiga" vart sönder har jag använt ett gammalt par. De kan jag egentligen inte se på nära håll med, så jag har fått ha i mina linser i princip all min vakna tid. Ajaj skriker mina ögon! Så nu äntligen kan jag ge mina ögon lite vila från linserna. Med det lagade paret kan jag även läsa med. Och skäms inte så jävla mycket i så de kommer jag förhoppningsvis våga använda!
Min syn är skitkass. Hade ansökt om lämp och trodde mina mediciner eller psykiska problem isåfall skulle ställa till problem. Men icke! När jag gjorde syntest på körskolan klara jag bara mig igenom testet med ett öga godkänt och det var på gränsen. Fick sen hem ett papper att jag måste gå till en ögonspecialist och göra fler tester om jag vill ha lämp pga min jävla syn! Tänk om jag inte får köra bil för mina jävla ögon? Men det ska nog gå! Är jäkligt glad att jag kan vila lite mer från linserna som även är för gamla (fy mig)..

Fick reda på att min handläggare på soc som kommer på vp imorn är den jag hade när jag bodde på kulan. Inte kul att få veta! Jag litar inte på honom! Ska nog inte gå in på varför men han gjorde inget bra jobb. Han stod inte på min sida. Hoppas han gör det nu då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar