tisdag 19 april 2011

Posetivt och mindre posetivt

Det är inte alls enkelt här.
Ångesten och suget är starkt
Stygn försvann och nya sår kom, men jag sövdes i natt så nu är jag hel igen.

Jag har köpt lite nya filmer iaf. De flesta filmer jag köper är "3 för 99" och liknande. Så alla blir inte alltid bra. Men oftast. Tänkte se jag kunde bege mig ner till hemmakväll imorgon. Idag... Vill egentligen ha grey's 7, men det får antingen bli house 6, ugly Betty 3 eller desperate housewives 7.

Att jag vaknar megatidigt ibland är väl inte det roligaste. Går gick jag upp 04.20. Fy fan. Posetivt var iaf att jag hann sätta två maskiner innan den som egentligen skulle tvätta vaknat. Men nu har jag inte ens somnat, eller jag har ju vart sövd och på sjukhuset ett tag. det är lite svårt att sova normalt sen.
Åt i köket med de andra för första gången igår. Hade ångest i hela kroppen innan jag skulle göra det. Tvekade och velade.. Men jag kände att det var lika bra att ha gjort det bara. Men det blev ganska bra för alla utom typ jag och en personal gick och satte sig utomhus och åt. Det kändes bra. För jag vill helst, om jag ska äta i köket äta samtidigt som de andra. Och det gjorde jag nu, men slapp det ändå. Men nu är det värsta gjort tror jag. Alltså, första gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar